vineri, 29 august 2008

Snow Patrol au anuntat detaliile celui de-al cincilea lor album, ce va fi lansat in State la sfarsitul lui octombrie. "A hundred million suns" a fost inregistrat pe parcursul verii in Berlin si Irlanda si urmeaza albumului "Eyes Open", care s-a vandut in peste 3 milioane de exemplare in intreaga lume.

Inaintea albumului va fi lansat single-ul "Take back the city", al carui videoclip a fost realizat de Alex Courtes, responsabil printre altele si de "Seven Nation Army" a celor de la Pixies.

Album nou Pixies!

Din pacate titlul e mai optimist decat stirea in sine. Dar, da, Black Francis zice ca sint sanse mari ca Pixies sa mai scoata un album, la 17 ani de la precedentul. Zvonurile privind o eventuala noua lansare circula inca din 2004 cand trupa s-a reunit pentru un turneu mondial, si de-atunci tot asteptam.

Cred eu, dupa ce am vazut documentarul despre reunire, ca nu prea exista mari sanse sa mai iasa un nou album, vietile acestor oameni fiind acum cu totul altfel decat erau pe vremea cand Pixies erau in voga. Dar nu se stie niciodata.

joi, 28 august 2008

Da, e adevarat. Acu lucrez din greu sa revina o parte din continut la locu' lui dar am vorbit si cu colegu Lica si nu prea vom urca multe articole. Numa' cateva! Pana atunci va dorim hauditie placuta la radiou' din dreapta.

 

blogger templates | Make Money Online