miercuri, 22 octombrie 2008

Sunt si reclamele bune la ceva. Nu e neaparat genul meu de muzica, dar unele treburi suna bine. Cum e cazul cu piesa asta, care are un mare succes viral. Pompos cuvant care va sa zica ca se chinuie lumea sa afle cum naiba ii cheama pe-aia si de unde facem rost de ringtone. Ceea ce poate deveni o problema cand prea multa lume din acelasi birou are acelasi ringtone si sar toti cand suna telefonul.

Asta se intampla cu Arling & Cameron, niste baieti, unul din nemtzia unul din olanda care fac ei tot felul de muzici impreuna de vreo aproape cinshpe ani. Nu stau sa va povestesc despre ei caci mi-e lene si nu am fost oricum niciodata genul doritor de prea multe informatii cand nu e vorba de ceva care sa ma dea efectiv pe spate, facandu-ma sa ascult albumul vreo doua luni non-stop.

Dar A&C mi-au adus aminte de Ladytron si de coloana sonora de la Run Lola Run, care, apropos, n-o mai am si n-o gasesc pe net. Adica undeva inspre EBM, atent, linistit si usor, adica nu slab ci nu prea complicat si ingreunat de dorinte de epatare cum fac prea multi creatori de eletronic de ma gonesc pe mine de langa ei.

O sa uit probabil destul de repede de ei dpdv al muzicii, insa bag la cap ca baietii astia au bagat muzica la niste filme interesante, cum e Kiss Kiss Bang Bang sau serialul Sopranos. Ajung astfel si la felul in care am dat de ei, sau de fapt cum mi s-a adus la cunostinta. De la o reclama Becks care se inscrie alaturi de Orange si Vodafone printre brandurile care gasesc, in pamant, in piatra seaca piese faine pentru coloana sonora. Nu vom uita prea curand succesul piesei Brother Lee, de la Citizen Cope.



PS: Acest articol mi-a fost propus de catre departamentul marketing al Inbev, cei care au brandul Becks in Romania. Materialul nu aduce beneficii banesti sau materiale de vreun fel.

PS2: In schimb materialul aduce un nou gen de text pe acest blog, asa ca multam L....

UPDATE: La cererea telespectatorilor pun link de ringtone, primul care a intrat la google search, sint convins ca's o groaza.

7 comentarii:

david spunea...

f tare spotul..si muzica si mai si. cum imi pot descarca ringtone-ul?

ender spunea...

A se cauta pe net si a se plati pentru el. Pun link de-ndata.

Unknown spunea...

total de acord cu "scoaterea" trupelor din anonimat...e incredibila miscarea pe care au declansat-o add-urile in muzica...si cred ca cel mai interesant e "fenomenul" indie
..asta imi aduce aminte de secventa din Terminator (cred, nu sunt sigura..dar era cu Silvester Stalone :)), undeva pe la 2100 toamna, cand posturile radio aveau in playlist-uri numai gingle-uri de promovare si Sandra Bullock se agita entuziasmata ascultand la maxim cel mai popular "track" al momentului :))

ender spunea...

Era cu Arnold, nu cu Sylvester, cum poti sa gresesti asa ceva? :D

smileyzulu spunea...

si berea e buna....:P

andrei spunea...

Da, foarte misto melodia si pot zice chiar in ton cu brandul, ceea ce se intampla mai rar cu melodiile din reclame.

Unknown spunea...

atunci nu era Terminator..ca asta de care zic eu era sigur Stalone :))...si jur ca nu era niciun Rocky :))

 

blogger templates | Make Money Online