sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Iata ca Bernard Cantat s-a intors in sfarsit, dupa ce ani de zile nu s-a mai auzit nimic de el, nu de alta dar din celula era destul de greu sa cante. Neasteptat pentru mine este noua piesa, una din doua, e vesela si optimista si la-la-la, semn ca nu se resimte dupa statul la mititica. Bun, lasam vorbaria si ascultam piesa noua Noir Desir.

Le temps des Cerises.mp3 - Noir Desir

luni, 3 noiembrie 2008

Rain District e o noua trupa romaneasca, inspre rock alternativ, cu sunete din grunge si mai multe alte zone, ca de, de-aia e alternativ. Ce e bun la trupa asta e ca, daca asculti prima oara te miri ca trupa e autohtona, ceea ce se intampla rar pe aici, fie ca e vorba de rock sau de altceva.

Ma bucur subiectiv pentru ca e vorba de vechiul meu prieten Alex Purje, dupa parerea mea de cand l-am auzit prima oara si pana acum una din cele mai bune voci din rock-ul romanesc. Il cunoaste toata industria, mai putin publicul, pentru ca nu prae i-a iesit cat sa prinda notorietate. am dat de el prin 2004, cand era vocal la Nociv, trupa de care ma bucur ca ma lasat sa lucrez cu el si cu care, cel putin o vreme au iesit treburi faine.

Joi, pe 6, de la ora 22.00, in Hard Rock Cafe, concert Rain District, abia astept sa aud mai mult de o piesa, si oricum, cat il stiu eu pe Alex vom auzi si cel putin unul sau doua coveruri interesante, macar de dragul live-ului. Mai ales ca in ultima vreme, Purje s-a plimbat cu un proiect care canta numai coveruri grunge, din cele faine, categoria Alice in Chains, Stone Temple Pilots sau Pearl Jam.

 

blogger templates | Make Money Online