miercuri, 31 decembrie 2008

Putina lume mai scoate piese noi fix inainte de anul nou, nu de alta dar exista riscul sa nu te bage nimeni in seama. Keane si Noisettes risca totusi, piesa de la Keane nu ma intereseaza, asa ca nici pe voi, dar iata ce face punkista de la Noisettes.

Wild Young Hearts

sâmbătă, 27 decembrie 2008


Pokemon a plecat in noaptea de Craciun. Nu pot sa zic decat ca multora le va fi dor de el. Intrati pe pagina de myspace si dati repeat la Pokemon and the bastards. RIP.

luni, 1 decembrie 2008

In afara de albumul de Craciun al celor de la Glasvegas, inregistrat intr-o catedrala undeva prin Ardeal, nimic care sa merite ascultat pe lista noilor lansari ale saptamanii.

Avem insa altceva interesant. Labagii trecuti de la Take That si fosta pitipoanca sefa Britney Spears au scos album cu acelasi nume: Circ. Adica The Circus de la parasitii de Robbie si Circus de la Britney. E bine totusi ca dupa atata cariera muzicala si unii si altii isi recunosc calitatile de circari, nu de muzicieni. Asta nu inseamna ca in tari cu gusturi indoielnice la muzica, ca Franta, Britney nu vinde in draci albumul nou. Pe Take That insa nu ii mai cumpara nici mamele lor.

 

blogger templates | Make Money Online