sâmbătă, 31 ianuarie 2009

De data asta venind de la tara Chicago, company of thieves, si mai rar sa ne placa americani aici la noi pe site, cu exceptia cazurilor in care scriem de madonna ca sa facem trafic.

vineri, 30 ianuarie 2009

Madonna vine in Romania, anunt ooficial primit adineauri, Situ ca nu e indie, it's still big news. Paul Oakenfold va canta in deschidere, info adaugat prin NME. Dat fiindca are programat deja un concert in Slovenia pe 20 iulie, e destul de sigur sa spunem ca o vom vedea pana la sfarsitul lui iulie si la Bucuresti.


Succesul fenomenal al turneului Madonna, Sticky & Sweet, deja declarat cel mai extins turneu din cariera artistei, va continua si anul acesta incepand de pe 4 iulie in Londra. . Conform site-ului sunt http://madonna.com/news/ planificate opriri in Romania, Ungaria si Serbia.

Opririle confirmate sunt planificate in orase care n-au mai fost reprezentatii precum: Werchter - Belgia, Marsilia - Franta, Hamburg - Germania, Oslo - Norvegia , Helsinki - Finlanda, Tallinn - Estonia, Ljubljana - Slovenia ca si reprezentatii in orase pe care artista nu le-a mai vizitat de peste 15 ani: Madrid, Gothenburg si Munich.

"Aceasta e prima oara cand fac asta. Nu am mai extins nici un turneu pana acum. Sunt incantata sa plec din nou la drum, sa vizitez locuri in care nu am mai fost pana acum si sa ma intorc in locuri pe care le iubesc”, spune Madonna despre noile date de turneu.

In 2008, turneul Sticky & Sweet a fost vazut de peste 2.350.285 de fani din 58 de orase.

Cu vanzari de bilete record peste tot, incluzand cele 650.000 vandute in America de Sud, 72.000 bilete la Zurich, cel mai numeros public intalnit vreodata la un show din Elvetia, 75.000 de bilete in Londra si 4 sell-out-uri in Madison Square Garden, New York(60.364 bilete).

"Acest noua lista cu date de turneu, va solidifica pozitia Madonna in topul celor mai bine vandute turnee ale tuturor timpurilor” a spus Arthur Fogel, director general al Global Touring/Artist Nation.

Un comunicat A&A Records/Warner Music Licensee

miercuri, 28 ianuarie 2009

Moby la Bestfest!

Inca un anunt de la baietii simpatici, pe bune, de la Bestfest.


MOBY vine la Bucuresti si promite publicului roman un show electrizant pe 2 iulie, la B'ESTFEST! Artistul american este cel mai nou nume confirmat in programul festivalului, alaturi de The Killers in ''Ziua Zero'', Manowar la Aftershock, Motorhead pe 2 iulie si Franz Ferdinand pe 3 iulie. B'ESTFEST, ajuns deja la a treia editie, se va desfasura anul acesta in perioada 1-5 iulie, in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti.

Moby, pe numele sau adevarat Richard Herman Melville, a inceput sa faca muzica inca de la varsta de 9 ani, la 13 ani avand deja prima sa trupa de muzica punk, ''Vatican Comandoes'', alaturi de care a si lansat un EP, ''Hit Squad For God''. Desi cariera sa muzicala a capatat in timp valente dintre cele mai diverse, ajungand de la rock, punk si heavy metal la dance, techno si chiar ambiental, Moby s-a afirmat mai intai ca DJ. Primul sau single, ''Go'', a fost lansat in 1991, fiind extrem de bine primit de public si inclus de catre revista ''The Rolling Stones'' in topul celor mai bune piese din toate timpurile!

De-a lungul timpului, pasiunea neobosita de a face muzica l-a condus pe Moby catre vanzari de peste 20 de milioane de discuri in toata lumea, fiind celebru nu doar pentru compozitiile proprii ci si pentru colaborarile cu numerosi alti artisti, precum Sophie Elis Bextor, Britney Spears, Gwen Stefani sau Kelis, si remixurile pentru David Bowie, Metallica, The Beastie Boys sau Public Enemy. Opt albume de studio premiate cu discuri de aur si platina, nenumarate compilatii si EP-uri, precum si hituri ca "Hymn", "Feeling So Real", "Come on Baby", "Why Does My Heart Feel So Bad?", ''Lift Me Up'', "Natural Blues", "Porcelain", "Find My Baby", "Jam for the Ladies", "Slipping Away", "I Love to Move in Here" i-au adus lui Moby statutul de artist cult in istoria muzicii. De-a lungul carierei, a sustinut peste 3.000 de concerte live, fiind cap de afis la festivaluri internationale precum Glastonbury, Exit, Werchter sau Benicassim. Anul acesta Moby va fi unul dintre headlinerii B'ESTFEST, dupa 13 ani de la prima lui vizita in Romania!

Biletele valabile pentru o zi de festival, valabile doar pentru ziua de festival pentru care sunt cumparate (''Ziua Zero'', zilele 2, 3 sau 4 iulie) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in magazinele Diverta. Pretul unui bilet este de 110 lei, pana la data de 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie - 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare. Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, sunt disponibile doar in pre-sale si costa 270 lei, iar biletele pentru B'ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei).

marți, 27 ianuarie 2009

No more Iggy

Organizatorii Bestfest anunta cu parere de rau ca Iggy nu mai vine la Bucuresti, nici in alta parte in 2009. comunicatul mai jos.

Ca urmare a tristei vesti legate de pierderea lui Ron Asheton, Iggy Pop si ceilalti membri The Stooges au anuntat cu regret decizia de a anula concertele programate in cadrul turneului din acest an. In vara lui 2009, Iggy & The Stooges urmau sa sustina un concert la Bucuresti, in cadrul celei de-a treia editii B'ESTFEST.

Chitaristul Ron Asheton a incetat din viata la inceputul acestui an, corpul neinsufletit fiind descoperit pe 6 ianuarie de catre politie, in apartamentul sau din Ann Arbor. Ron Asheton a fost membru fondator al trupei The Stooges, alaturi de Iggy Pop, Dave Alexander si de fratele sau Scott Asheton.

''Hotararea trupei este una fireasca dupa aceasta nefericita intamplare si suntem siguri ca fanii din Romania vor intelege decizia lor. Gandurile si regretele noastre, alaturi de cele ale fanilor, se indreapta spre familia si prietenii artistului in aceste momente de suferinta'' a declarat Laura Coroianu, Director Executiv Emagic, organizatorul B'ESTFEST.

''Detalii despre noile confirmari pe afisul festivalului urmeaza a fi facute publice pe parcursul urmatoarelor saptamani'', a adaugat Laura Coroianu.

Ca tot se duce colega Sorina la minunatul eveniment, de unde speram ca vom avea si oaresce vorbe pe gura de la unii si de la altii, iata mai jos nominalizarile NME Awards 2009. In bold optiunile YWCP, va invit sa bagati si voi sa vedem ce iese. Marea mea dezamagire este ca Elbow nu se afla pe shortlist nici la trupe nici la cel mai bun album, in schimb labagii de la Oasis au o caruta de nominalizari cu albumul lor de doi lei cinzeci. din fericire, dintre cele 7 nominalizari ale Oasis, una e al categoria CEA MAI PROASTA TRUPA!!!

Best British Band

Bloc Party
The Last Shadow Puppets
Muse
Oasis
Radiohead

Best International Band

Crystal Castles
The Killers
Kings Of Leon
MGMT
Vampire Weekend

Best Solo Artist

Ladyhawke
Laura Marling
Lightspeed Champion
Jay-Z
Pete Doherty

Best New Band

Glasvegas
Late Of The Pier
MGMT
Vampire Weekend
White Lies

Best Live Band

The Killers
Kings Of Leon
Muse
Oasis
Radiohead

Best Album

Bloc Party – 'Intimacy'
Glasvegas – 'Glasvegas'
The Killers – 'Day & Age'
Kings Of Leon – 'Only By The Night'
Oasis – 'Dig Out Your Soul'

Best Track

Kings Of Leon – 'Sex On Fire'
The Last Shadow Puppets – 'The Age Of The Understatement'
MGMT – 'Time To Pretend'
The Ting Tings – 'That's Not My Name'
Vampire Weekend – 'A-Punk'

Best Video

The Last Shadow Puppets – 'My Mistakes Were Made For You'
Late Of The Pier – 'Heartbreak'
Oasis – 'The Shock Of The Lightning'
Radiohead – 'House Of Cards'
Vampire Weekend – 'A-Punk'

Best Live Event

Glastonbury
Isle Of Wight
Reading and Leeds
T In The Park
V Festival

Best TV Show

Gavin & Stacey
The IT Crowd
The Mighty Boosh
Never Mind The Buzzcocks
Skins

Best Film

The Dark Knight
Juno
Quantum Of Solace
Twilight
Wall-E

Best Dancefloor Filler

Bloc Party – 'Mercury'
Crystal Castles – 'Courtship Dating'
Dizzee Rascal & Calvin Harris – 'Dance Wiv Me'
Friendly Fires – 'Paris'
Late Of The Pier – 'Bathroom Gurgle'

Best DVD

Arctic Monkeys – 'At The Apollo'
Foo Fighters – 'Live At Wembley Stadium'
Kaiser Chiefs – 'Live At Elland Road'
Muse – 'HAARP'
The Rolling Stones – 'Shine A Light'

Hero Of The Year

Alex Turner
Barack Obama
Brandon Flowers
Noel Fielding
Noel Gallagher

Villain Of The Year

Amy Winehouse
George Bush
Gordon Brown
John McCain
Pete Doherty

Best Dressed

Alex Turner
Alexa Chung
Brandon Flowers
Noel Fielding
Noel Gallagher

Worst Dressed

Amy Winehouse
Brandon Flowers
Johnny Borrell
Katy Perry
Pete Doherty

Worst Album

Britney Spears – 'Circus'
Coldplay – 'Viva La Vida Or Death And All His Friends'
Jonas Brothers – 'A Little Bit Longer'
Razorlight – 'Slipway Fires'
Scouting For Girls – 'Scouting For Girls'

Worst Band

Fall Out Boy
Jonas Brothers
Oasis
Scouting for Girls
Tokio Hotel

Sexiest Male

Carl Barat
Keith Murray
Matt Bellamy
Miles Kane
Pete Doherty

Sexiest Female

Alison Mosshart
Hayley Williams
Kate Jackson
Lykke Li
Stephanie Dosen

Best Website

Bebo
Facebook
Last FM
MySpace
YouTube

Best Venue
Brixton Academy
Manchester Apollo
London Astoria
Glasgow Barrowlands
London O2 Arena

Best Album Artwork

The Cure – '4:13 Dream'
Guillemots – 'Red'
The Killers – 'Day & Age'
Muse – 'HAARP'
We Are Scientists – 'Brain Thrust Mastery'

Best Band Blog

Foals
Lightspeed Champion
Little Boots
Noel Gallagher/Oasis
Radiohead

duminică, 25 ianuarie 2009

Inca o veste buna de la Bestfest. Cel mai nou nume pe lista de artisti sunt scotienii de la Franz Ferdinand. Baietii astia chiar vor sa impresioneze la vara.


Take Me Out - Franz Ferdinand

joi, 22 ianuarie 2009

Organizatorii Bestfest au confirmat astazi ca pe 1 iulie vom avea Killers la Bucuresti.


Smile Like You Mean It - The Killers

De felul lor din Manchester, Kid British au scos si ei o piesa care se cheama Lost in London. Si cum prin versuri apar niste locatii baietii sau gandit sa bage un turneu scurt prin locurile respective, asa numai cu chitarile in spate. Hai ca se poate!



Lost in london

Ca ditamai trupa anilor 70 s-a reunit stiam. Nu stiam insa cat de seriosi vor fi batraneii. Ei bine uite ca sunt. Ronniw Wood si Rod Stewart tocmai ce au terminat de scris piesele noului album Faces, dupa o excursie de 4 zile prin Caraibe, alaturi de noul lor basist, Flea, de la Red Hot Chili Peppers.

Formata in 1969 trupa The Faces a disparut repede in 1975, dandu-i sansa lui Rod Stewart sa... fie Rod Stewart, , iar lui Ronnie Wood sa fie unul dintre nemuritorii de la Rolling Stones.

marți, 20 ianuarie 2009

Piesa noua U2

Desi nu au neaparat prae mare legatura cu acest site, U2 sint totusi sursa de inspiratie pentru multe din trupele care au legatura cu YWCP. Asa ca ne intereseaza ca baietii tocmai au dat drumul online la primul single de pe albumul ce urmeza sa fie lasnat pe 2 martie. Pana atunci nu va chinuiti sa il cautati pe nicaieri ca sint numai fakeuri. Luati de-aici Get on your boots.

marți, 13 ianuarie 2009

Cine-ar fi creut, Kanye West, care nu e totusi cel mai nasol hip-hoper american, colaboreaza din nou cu Peter,Bjorn and John. De data asta suedezii i-au trimis o piesa ca sa faca una-alta pe ea, iar Kanye extaziat de cat de tare e piesa, i-a dat drumu pe net, bineinteles cu acceptul baietilor. Este a doua piesa de pe urmatorul album, Living Things care apare pe net, amandoua foarte diferite una de cealalta. Mai jos piesa de la Kanye, si aici, piesa de acum cateva zile.


Nothing To Worry About MP3 - Peter Bjorn & John

luni, 12 ianuarie 2009

Nu va spun prea multe nici despre unii nici despre altii. The Temper Trap seamana cu un U2 de demult, adica bun, in timp ce Kid British sint numai buni de surprins lumea intr-o seara de raggae cu o piesa pe care n-a mai auzit-o nimeni. Iar Mumford and Sons seamana cu multi artisti buni in seri de liniste depresata sau nu neaparat. Parca aduce cu Jeff Buckley, parca cu John Frusciante, parca John Denver. Sound-uri pur britanice din zone diferite de muzica, in acelasi articol, ceea ce spune totul despre muzica britanica.

Mumford and sons - Blank White Page



The Temper Trap - Sweet Disposition


Kid British - Not from London


London - Kid British

De la multe trupe m-as asteptat sa isi ia inspiratie din proaspatul mega-succes al celor de la elbow, dar nu de la Peter, Bjorn and John. Dupa ce ultimul album Seaside something m-a dezamagit cumplit, nici macar nu prea m-a mai interesat ce fac baietii. combinatia de rocareala de neinteles si povesti spune in suedeza, evident din nou de neinteles nu cred ca a placut prea multor vorbitori de orice alta limba.

Lay it down insa este un sneak preview al urmatorului lor album, o piesa grava dar ritmata care povesteste despre femei, asa cum Elbow stiu foarte bine sa faca. cum Elbow ne place foarte tare thumbs up pentru noul PBJ. Asteptam restul albumului.


08 - Track 8 - Peter, Bjorn and John

Inca o zi slaba de lansari in Marea Britanie. Dar nu chiar. In afara de ratarea de single de la White Lies si de lansarea Jamie Foxx care nu cred ca intereseaza pe nimeni cu exceptia casnicelor peste 40 de ani, avem un ditamai numele din lumea noastra care scoate album nou: Animal Collective. Merriweather Post Pavilion este cel de-al 8-lea lor album. ei fiind niste baieri care au stat cam under the radar in ceea ce priveste mainstream-ul dar pe care orice ascultator de dubiosenii ii considera acolo sus.

Brother Sport, ultima piesa de pe album, dar prima data la public inca de acum doua luni.

Aflati, si ei, pe cam toate listele de recomadari pentru 2009, White Lies au lansat astazi un single nou cu o saptamana mai devreme de lansarea oficiala a albumului, ambele date fiid valabile in ceea ce priveste piata britanica. Spre deosebire de Death care a rulat anul trecut pe cam peste tot si cu care au atras, pe buna dreptate, atentia, piesa asta e slabuta. Situati ei atunci undeva intre Interpol si Editors, cunoscatorii au zis ca pustii au sanse sa faca ceva speciala. sa vedem ce mai e pe album poate a fost o alegere trista numai single-ul. Amandoua piesele la ascultare mai jos.


To lose my life


Death

duminică, 11 ianuarie 2009

Am mai scris si o sa mai scriu despre fatuca asta, nu de alta dar are ceva, o prezenta intr-un fel deloc speciala in acelasi timp foarte nisata, desi rar inatalnesti ceva mai pop. Little Boots a aparut in toate listele de genul "artisti de urmarit in 2009", fie ele din Marea Britanie, fie din SUA, de la NME la Pitchfork si BBC. La BBC a iesit chiar locul 1 in topul Sound of 2009, lista pe care au mai condus-o in ultimii ani Mika, Adele sau Franz Ferdinand.

Pe numele ei adevarat Victoria Hesketh, fetita asta de 24 de ani a faut cam toata viata ceva legat de muzica, culminand cu o activitate foarte obisnuita pentru anul 2008, postarea de interpretari proprii a mai multor piese pe Youtube. De unde si succesul care deja ii bate pe la usa. Dupa coverurile cantate prim reactie a unuia ca mine ar fi aoleu. Haddawway, Madonnna, Wiley, Girls Aloud. Dar mai prinzi pe acolo si niste Human League si Estelle si zici ca poate-poate e ceva de capul fetei. Dupe care cistesti pe la BBC si afli ca intr-adevar e ceva in caputl fetei.

Pentru ca printre numele pe care le spune cand e vorba de ce a influentat-o, surprizaL Joni Mitchell, David Bowie, Kate Bush si monstrii antideluvieni ai electronicului ca Gary Numan sau Giorgio Moroder. Si deja si-a atras din partea mai multora supra-numele de British Kylie. Inca o data motiv de dat next song. Dar inca odata, ar fi o greseala.

[ I remembered. Scriam aici ca Victoria foloseste una bucata midi-machine. Nu e chiar asa. E o scula japoneza care se cheama tenori-on, si care e un sequencer din aceeasi epoca cu sintetizatoarele Moog. Adica cum se chinuie astia cu digitalu sa sune la fel de bine ca pe vinil asa nu reuseste nimeni sa scoate sunete ca de la Moog pe vreo scula robotizata din zilele noastre]

Revenim la ce e in capul fetei. "E loc in cultura populara sa faci lucruri creative fara ca ele sa fie neaparat deschizatoare de drumuri. Doar pentru ca ceva poate sa aiba succes in mainstream, nu inseamna ca e ceva mediocru si banal", zice Little Boots, citata de BBC.

Asculta aici piesa de debut, produsa de Joe Goddard de la Hot Chips, Stuck on repeat.


Stuck on Repeat - Little Boots

Si don'soara continua: "exista o groaza de artisti pop credibili. de exemplu David Bowie, a vandut milioane de discuri si e un ciudat si un nebun. Kate Bush la fel, nebuna de legat. Daca e pop nu inseamna ca o ditamai casa de discuri a apasat pe un buton si a iesit un artist nou pe partea ailalta a liniei de productie"

Mai zicem despre ea ca face muzica intr-un fel sau altul de cand era piticoata, pana la a se duce la un fel de megastar. A ratat. Acum i-a venit momentul, e la Los Angeles si inregistreaza albumul de debut care iese candva anul asta pe piata.

Little Boots este din acest moment propunere Yeahwecanparty pentru o editie de Becksperience. Ai auzit Laura!?

Sunt convins ca n-ati mai auzit demult si nici macar n-ati mi ascultat de ceva vreme Melissa Auf Der Maur. Cine? Fata aia foarte sexy pentru ca stie cu bass-ul si cu vocea si pentru ca e oricum foarte sexy si care a facut asta la Hole si Smashing Pumpkins pana cand s-a hotarat ca e mai bine de capul ei.

Melissa a anuntat recent ca va lansa in cadrul festivalului de film independent Sundance un scurt-metraj ca parte a albumului sau conceptual Out or Our Minds. Filmul a fost realizat in colaborare cu regizorul Tony Scott si se adauga albumului benzilor desenate si website-ului care intregesc conceptul Out of Our Minds.

Intreaga poveste se petrece in trei perioade de timp diferite avand ca persoanje principale o femeie (Melissa) si masina ei. Cu o durata de 28 de minute filmul prezinte un ritual ciudat care culmineaza cu o coliziune intre trecut si prezent, conform comunciatului de presa citat de NME.

miercuri, 7 ianuarie 2009

Cautand stanga dreapta prin recoamdarile revistelor pe anul ce tocmai ne-a dat bice, a gasit o donsoara de la tara Anglia pe numele ei de scena Little Boots. Cu piese in majoritate electronic, dar unul suav si simpatic, din aceeasi categorie cu Goldfrapp si Royksopp si altii, Little Boots aduce ceva inedit desi antic si de demult. Fata asta canta voce si pian in timp ce mestereste la o midi-machine, care scoate sunete pe care programatorii se chinuie de ani sa le scoata de pe piata, dar care iata ca totusi au un sens. Mai jos piesa care mi-a atras atentia cel mai tare, Meddle.


marți, 6 ianuarie 2009

Moz nu se lasa asa ca mai scoate o piesa noua, din pacate nici asta senzationala. Cum zicea un amic despre genul asta de piese: macar asta se copiaza pe el insusi. De ascultat aici.

Jaydiohead este numele unui album de categoria n-am ce face acasa a unui baiet din New York pe numele lui Minty Fresh Beats. A luat el niste piese de la Jay-Z si niste piese de la Radiohead si le-a pus unele peste altele, iesindu-i potriveala la nivel de masura si cam atat, pentru ca vocea si stilul lui JayZ peste Radiohead suna ca naiba.

O singura piesa scoate capul, No Karma, mix intre Karma Police si No Something de la Jay-Z. Restul de ascultat si dowloadat de aici.


No Karma - Jaydiohead

luni, 5 ianuarie 2009

Luna ianuarie incepe calm dpdv al lansarilor pe piata, singura chestie ca nu pot sa-i spun altfel lansata azi fiind noul album Kylie Minogue, care sunt sigur ca va avea milioane de fani, oameni pe care din fericire nu-i cunosc.

De mai pe la sfarsitul lunii incep sa apara lucrurile interesante si care vor merita sa fie ascultate sau vazute macar odata. Notabil, album nou TV on the Radio, una dintre trupele care pe mine ma fascineaza pentru felul in care la la ascultare imi plac foarte tare iar la alta nu mai imi plac deloc. Mai scot albume noi, tot pe 20 Anthony and the Johnstons, John Frusciante, Bon Iver si Animal Collective. Datele despre care vorbesc se refera la piata americana de data asta, pentru ca Pitchfork s-a miscat mai organizat decate NME de data asta.

In afara de TV on the Radio o groaza de lume scoate pe piata live-uri pe DVD, produse care din punctul meu de vedere sunt un fel de gest catre public pentru ca de, totdeauna exista oameni care n-au ajuns la concerte. Primul pe lista Ice-T care socate un live din 1995, caci probabil ca i s-or fi terminat banii de cand nu mai prinde nici filme de mana a treia spre a 15-a. Tot dintre vechi dar fara sa poata fi banuiti de saracie, Public Enemy scot DVD cu ultimul lor turneu, cel din 2003.

Revenind in zilele noastre, scot live-uri The Kinks, New Model Army si Small Faces.

Astazi se mai intampla o singura lasnare notabile, single-ul Song for Self, de la Travis.

Atat deocamdata, revenim cu amanunte.

 

blogger templates | Make Money Online