sâmbătă, 25 aprilie 2009

Trupa britanica The Horrors a pus la dispozitia NME.com intreg noul sau album, asa ca luati de ascultati. AICI.



Reblog this post [with Zemanta]

vineri, 24 aprilie 2009

Haddaway va susţine, în 30 aprilie, un concert la Timişoara, cântăreţul urmând să fie cazat la un hotel de patru stele din municipiu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, organizatorul evenimentului, Horaţiu Dejan.

Horaţiu Dejan a spus că artistul a cerut să guste din mâncarea românească, să fie cazat la un hotel de patru stele şi să aibă o anumită marcă de microfon.

"Concertul Haddaway este o premieră în Timişoara şi România. El va sosi în ziua concertului, în 30 aprilie, la ora 12.00, cu avionul şi va fi preluat de la aeroport cu o limuzină. Îl vom caza la un hotel de patru stele din Timişoara. Una dintre mese va fi la un restaurant tradiţional pentru că şi-a manifestat curiozitatea faţă de bucatele româneşti. Pretenţiile tehnice se referă doar la calitatea microfonului. A solicitat o marcă anume", a afirmat Horaţiu Dejan.

Potrivit sursei citate, biletul de intrare la concertul Haddaway costă 50 de lei, iar artistul va susţine un concert de o oră.

"Biletul este 50 de lei. Va fi un party cu Haddaway de 60 de minute plus bisurile. El va cânta cu negativ", a spus Dejan.

Alexander Nestor Haddaway are 44 de ani şi s-a născut în Trinidad-Tobago. Primul său hit, "What is love", lansat în 1992, s-a vândut în peste 500.000 de copii şi a ajuns pe locul doi în topurile din Germania şi Marea Britanie.

Reblog this post [with Zemanta]


Bucuresti, 24 Aprilie 2009 - IMIPLACEMIE prezinta a doua editie a My Metal Festival: Bucuresti, Arenele Romane, 10-11 iulie.

Prima trupa ce a confirmat prezenta la cea de-a doua editie a My Metal Festival este Biohazard. Concertul sustinut de aceasta face parte din ORIGINAL BIOHAZARD LINEUP REUNITES FOR 20TH ANNIVERSARY TOUR.

Biohazard a fost fondata in 1988 in Brooklyn, New York, avandu-i in component sa pe Billy Graziadei (chitara si voce), Evan Seinfeld (bass si voce), Bobby Hambel (chitara) si Danny Schuler ( tobe).

Au inceput sa cante in deschiderea concertelor unor trupe locale de thrash si hardcore, devenind cunoscuti prin muzica lor plina de mesaje politice, inspirata de Black Sabbath, Iron Maiden, Run DMC, Bad Brains, Judas Priest, Cro-Mags, Public Enemy, The Ramones, Agnostic Front.

In 1990 au semnat primul contract cu Maze Records, LP-ul numindu-se Biohazard. Acesta a fost urmat de un turneu European in cadrul caruia au realizat ca problemele despre care cantau ei sunt universal valabile, nu se refera strict la publicul din Brooklyn, cel care a inspirat albumul si caruiai i se adreseaza acesta.

Nemultumiti de modul in care au fost promovati de Maze Records, Biohazard semneaza, dupa multe discutii, cu Roadrunner Records. “Urban Discipline” apare in 1992 care se vinde in peste 1 000 000 de exemplare. Tot in aceeasi perioada, trupa canta in deschiderea concertelor sustinute de House Of Pain, Sick Of It All, Fishbone si Kyuss. Videoclipul piesei “Punishment” detine recordul de a fi cel mai vizionat din istoria emisunii MTV Headbanger\'s Ball. In 1993, trupa hard-core rap Onyx inregistreaza o versiune a hit-ului \'Slam\' impreuna cu Biohazard. Aceasta colaborare duce la un proiect comun de mare success – piesa principal de pe coloana sonora a filmului Judgement Night , care s-a vandut in peste 2 000 000 exemplare numai in Statele Unite. In acelasi an, Biohazard semneaza cu Warner Brothers Records si lanseaza albumul ce va avea parte de cel mai mare suces: \'State Of The World Address\'. 1994 aduce turnee pe toate continentele, recunoastere mondiala si vanzari de peste 1 000 000 exemplare ale albumui.

Mata Leao” a fost lansat 2 ani mai tarziu, fiind produs de aceeasi casa de discuri, dar numai cu Evan, Billy si Danny. Pentru turneul de promovare a acestui album era nevoie de un chitarist cu experienta, iar cel ales a fost Rob Echeverria, ex-Helmet. Acesta aduce un suflu nou , care se face remarcat pe albumul \'No Holds Barred\', inregistrat in Hamburg cu ajutorul Roadrunner Records ( 1997). “New World Disorder” apare in 1999, fiind deosebit de apreciat atat de catre critici cat si de public, fiind urmat de un turneu pe masura.

In 2000, trupa organizeaza pe cont propriu un turneu in Europa si Japonia, renuntand la tot ceea ce inseamna management si casa de discuri. In timpul acestui turneu apar idei pentru un nou album: ”From The B-Sides\'. In Tot atunci, Rob paraseste trupa in dorinta de a se casatori si este inlocuit imediat de catre Leo Curley. Biohazard semneaza un contract cu SPV/Steamhammer pentru Europa si un altul cu Sanctuary pentru restul continentelor.
In Septembrie 2001 apare “Uncivilization”. Alaturi de Biohazard ii regasim pe Roger Miret (Agnostic Front), Jamie Jasta of Hatebreed, Phil Anselmo (Pantera) si Corey ( Slipknot). La cateva luni de la lansarea noului album, Leo Curley decide sa o ia pe un drum separat, in dorinta sa de a-si scrie propria muzica. Carmine Vincent este noua alegere a celor de la Biohazard, acesta fiind component Nucleus, trupa ce insotise Biohazard in turneul European din 2000.

Primul album al trupei in noua componenta \'Kill Or Be Killed\' (2003) este cel mai brutal, conform spuselor lor.

In 2005, Biohazard incepe sa lucreze la albumul final “Means to an End”. Din nefericire, in timpul prelucrarii albumui, acesta se pierde in totalitate din cauza unor probleme tehnice. Cu eforturi imense, Graziadei si Schuler reusesc sa refaca albumul ce avea sa devina un clasic Biohazard: “Means to an End”.

Reuniunea: In ianuarie 2008, Evan Seinfeld, Billy Graziadei, Danny Schuler si Bobby Hambel anunta ca au inceput repetitiile pentru turneul din vara aceluiasi an (Australia si Noua Zeelanda). Milioane de fani, care nu credeau ca-i vor mai vedea vreodata impreuna pe scena, fac petitii on-line pentru ca acest turneu sa devina unul mondial. Munca lor a dat roade: Biohazard anunta turneul European 2008-2009.

Program My Metal Festival:
Ziua 1: Zeromancer (celelalte trupe vor fi anuntate in saptamanile urmatoare)

Ziua 2: Biohazard, Last Hope, Comeback Kid si Defeater


Biletele se pun in vanzare in reteaua Eventim (magazinele Carrefour, Germanos si on-line pe www.eventim.ro) la preturile de 67 lei pentru o singura zi si 95 lei pentru accesul in ambele zile ale festivalului.

Eveniment organizat cu sprijinul Bring The Noise.




Reblog this post [with Zemanta]

joi, 23 aprilie 2009

Uhaaaaaa! Nine Inch Nails in Romania, in cadrul CokeLive Peninsula

A 7-a ediţie a festivalului va avea loc între 23 şi 26 iulie, la Târgu Mureş, în locația deja binecunoscută, pe malul Mureşului, lângă Complexul Weekend. Va fi o experienţă unică cu un program îmbunătăţit şi o nouă locaţie pentru petrecerile în aer liber – Terasa Coca-Cola. Festivalul va găzdui mai multe staruri internaţionale decât ediţiile precedente, printre cei mai aşteptaţi artişti numărându-se The Prodigy, Nine Inch Nails şi DJ Tiesto.

The Prodigy, cea mai apreciată trupă a genului electronic/breakbeat, se află anul acesta într-un turneu de promovare a noului albumul, “Invaders Must Die”. Albumul, lansat pe 23 februarie 2009, este deja unul dintre cele mai bine vândute albume ale acestui an. Albumul a debutat pe locul 1 în Billboard European TOP 100 şi în UK Album Chart cu aproape 100,000 de exemplare vândute în prima săptămână de după lansare, devenind astfel al patrulea album consecutiv al trupei care ocupă prima poziţie În Marea Britanie.

Concertul Nine Inch Nails este cu siguranţă unul dintre cele mai aşteptate în România. După turneul Lights in the Sky de anul trecut din America – cel mai ambiţios proiect al formaţiei, un spectacol impresionant de lumini şi muzică intensă – formaţia se întoarce în Europa ca headlinerul celor mai mari festivaluri de pe continent. Nine Inch Nails este o trupă care se reinventează în permanenţă, atenţia lor fiind îndreptată în primul rând către fani. Ultimul lor album, „The Slip” poate fi downloadat în mod gratuit de pe site-ul oficial al trupei.

Din categoria muzicii electronice, cel mai bine cotat DJ din lume vine să încălzească atmosfera la Târgu Mureş. Tiesto, votat de DJ Mag - etalonul industriei muzicale electronice – drept cel mai bun DJ al anului 2008 a continuat seria succeselor la Premiile Internaţionale ale Muzicii Dance de la Miami, unde a câştigat „Cel mai bun artist solo”.

Reblog this post [with Zemanta]

luni, 20 aprilie 2009

In sfarsit, dupa o pauza de vreo doua saptamani, doua lansari notabile de albume noi. Camera Obscura scoate My Maudlin Career iar unii dintre preferatii mei The Noisettes scot Wild Young Hearts, pe care abia astept sa il ascult, in... 6 minute. Mai adaug dar bazandu-ma doar pe indicatia celor de la NME si albumul de debut cu acelasi nume al celor de la The Virgins. Ii comentez dupa, oricum la nivel de debut in playlist-ul meu Eagles of Death Metal raman top probabil pentru intreg 2009.

Asta e primul single de pe albumul Noisettes, Don't upset the rhythm











Reblog this post [with Zemanta]

vineri, 17 aprilie 2009



Cea mai bună trupă de indie din Ungaria, pentru că da, există premii de acest gen în vecini, Amber Smith combină sunete care aduc aminte de începutul anilor 90 cu instrumentaţie indie nouă. Cu iz de Interpol, Depeche Mode şi The Cure au debutat cu “Reprint”, masterizat de mastermind-ul Cocteau Twins, Robert Guthrie, în timp ce pentru “Introspective” formaţia a colaborat cu Chris Brown, care a mai lucrat cu nume mari precum Radiohead, Muse sau Paul McCartney. “Introspective” a fost desemnat cel mai bun album indie din Ungaria în anul 2008, primind premiul Fonogram. Luna trecută Amber Smith au lansat înca un single “Time”, în prezenţa a peste 1000 de fani, concert care şi constituie videoclipul piesei.

Aflaţi în mini-turneu în România, cu concerte şi la Cluj şi Timişoara, Amber Smith transmit un “Hello Sun” ascultătorilor de indie de la noi, titlul piesei celei mai cunoscute de pe albumul “Introspective”.
În deschidere, mai mici şi mai neaosi, 15grade, recent parte a primei editii de URBANds, alaturi de The Amsterdams. Din Bucureşti, cu piese scoase înca numai pe MySpace, 15grade vin din urmă lânga trupe deja consacrate pe scenele mai mici sau mai mari ale genului ca The MoOod sau The Pixels. Cu un concept original, numit Fairytale Army, 15grade combină ska, indie, reggae şi alte sonorităţi într-un pachet vesel numai bun pentru deschiderea unui concert.

Followed by yeahwecanparty. Intrarea este 15 lei.







Reblog this post [with Zemanta]

miercuri, 15 aprilie 2009

Hai bah ca e frumos si in Bucuresti. Soare afara si 40 de oameni tolaniti pe iarba din fata de la National ascultand niste Amsterdami care au cantat foarte relaxat si dragut, ca orice indie unplugged, cu iz de Beatles. Azi sau maine va pun poze si filmare de la aceste evenimente.

Intre timp ProFm Alternativ a si botezat conceptul URBANs. Detalii aici.

La multi ani ProFm, nu nu iau bani pentru asta, dar oamenii astia implinesc 16 ani si mi-aduc si eu aminte cu placere de Midnight Killer si de alte trebi de acu multi ani. Recunosc ca ProFm-ul m-a pierdut, dar, pe de alta parte nu ascult oricum niciun post de radio romanesc.

De aniversare au scos capul si Profm Alternativ. Mai exact au scos niste trupe in strada, sa cante fara fir ca asa-i frumos la stradal. Primii au fost 15grade la metrou la romana de la zece.

Buna descoperire, proaspeti si simpatici si cu muzica la ei. Sper sa va anunt chestii faine despre ei in curand. Urmeaza Amsterdams de la 15.00 la TNB.

duminică, 12 aprilie 2009

Un comunicat EMAGIC Entertainment.

Vesti bune pentru cei care vin la B’ESTFEST: dupa epuizarea celor 5000 de abonamente pentru zilele de 2, 3 si 4 iulie puse in vanzare initial, numarul acestora va fi suplimentat cu inca 1000. De asemenea, Ziua Zero de B`ESTFEST (1 iulie) aduce o noua confirmare: WHITE LIES, revelatia scenei indie a anului 2009, vine pentru prima data la Bucuresti!

Formata in 2007 de Jack Lawrence-Brown (tobe), Charles Cave (bass) si Harry McVeigh (voce, chitara), trupa americana White Lies este considerata de fani si presa muzicala urmasa celor de la Joy Division, sound-ul new wave si post-punk aducandu-le comparatia si cu alte trupe de renume precum Talking Heads, Editors, Interpol sau The Killers. White Lies au avut un debut incredibil la inceputul anului 2008 cu piesa “Death”, care a fost aleasa de BBC Radio 1 drept “Cea mai hot inregistrare din lume!” si a ajuns si pe primul loc in UK Chart.

Lansat pe piata la inceputul acestui an, albumul de debut “To Lose My Life” are ca teme principale dragostea si moartea, prezentate sub forma unei epopei post-punk, intinse pe parcursul a 10 piese. Succesul materialului i-a propulsat pe baietii de la White Lies pe scenele unor festivaluri celebre in Europa, precum Isle of Wight, T in the Park, Oxegen, Benicassim, Coachella si Shockwaves NME Awards Tour. Pe 1 iulie, White Lies va ajunge si in Romania, unde va ocupa locul lasat liber de Thievery Corporation, in cadrul B`ESTFEST 2009.

Anul acesta afisul B'ESTFEST 2009 mai cuprinde nume precum The Killers, Moby, Motörhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar, lista tuturor artistilor confirmati pana in prezent fiind disponibila pe site-ul oficial al festivalului, www.bestfest.ro . Biletele pentru ''Ziua Zero'' si biletele de o zi (110 lei pana pe 19 aprilie; 130 lei in perioada 20 aprilie - 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.

PS: Mi s-a atras atentia asupra textelor din ultima vreme de pe site. Dupe cm se vede, scrie mare la inceput ca e comunicatul cuiva de presa.

 

blogger templates | Make Money Online