joi, 14 mai 2009

Pe pagina oficiala a trupei tocmai ce a aparut anuntul oficial, concertul de la Bucuresti se aman, impreuna cu Istanbul, Sofia, Belgrad si Zagreb.

miercuri, 13 mai 2009

Concertul de la Bucuresti nu este in pericol cum am presupus mai devreme. In urma unor informatii aparute pe fan-site-ul Depeche Mode aflam urmatoarele.

Desi concertul incepea la ora 22.00 iar organziatorii stiau ca Gahan e bolnav si nu poate sa cante, smecherii din Grecia au vandut bilete pana cand s-a umplut stadionul, apoi au steptat cam pana cand trebuia sa inceapa si au zis ca vai, tocmai ce l-au dus pe-asta la Urgenta. Cand colo Gahan iesise deja din spital.

In cateva ore se va afla daca Depeche canta totusi azi la Atena.

Reblog this post [with Zemanta]

Oceana la Bestfest

Cine plm e Oceana? Aici (sa stiti ca nici yo n-am auzit):


Hit-ul primaverii ajunge din playlistul radiourilor direct pe scena B’ESTFEST - Oceana canta „Cry Cry” la Bucuresti!



Una dintre cele mai solicitate piese de la momentul actual, „Cry Cry” interpretata de Oceana, va putea fi ascultata live vara aceasta, pe scena B’ESTFEST – tanara artista este cel mai recent nume confirmat in line-up-ul editiei de anul acesta a festivalului, pe 3 iulie. B’ESTFEST se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, printre artistii confirmati numarandu-se The Killers, Moby, Motorhear, Franz Ferdinand, Orbital, Santana, Manowar, lista completa si programul pe zile fiind disponibile pe site-ul www.bestfest.ro.



La doar 25 de ani, Oceana a reusit sa-si transpuna experienta personala in piese superbe, cu versuri puternic incarcate de dorinta, dragoste si viata. Cu un stil inedit ce alatura ritmurile moderne muzicii soul a anilor ‘60, Oceana reuseste sa faca legatura dintre extreme: alb si negru, funk si soul, jazz si pop, aducand sonoritatile traditionale in topurile actuale, gratie vocii sale deosebite, carismei si prezentei scenice fermecatoare.



Nascuta intr-o familie de artisti (mama - un designer haute-couture din Germania, tatal – muzician din Colonia Caraibeana Franceza) Oceana a fost inconjurata inca din copilarie de cantareti, artisti, muzicieni si oameni din industria filmului, aceste personalitati influentandu-i destinul si dezvoltarea artistica. A luat lectii de balet inca din copilarie, iar la 5 ani a primit primul sau rol intr-un film. Ca adolescenta, a castigat o bursa pentru studii muzicale, iar pentru primele lectii de canto a avut-o drept profesoare pe cantareata italiana Etta Scollo. Perseverenta si disciplina au ajutat-o pe Oceana sa isi croiasca rapid drumul in industria muzicala: a inceput sa lucreze la Londra, apoi a calatorit la New York pentru inregistrarea albumul de debut – „LOVE SUPPLY”. Melanjul de soul-pop, R’n’B si reggae de cea mai buna calitate a convins definitiv publicul si criticii, primul single de pe album – „Cry Cry” - fiind una dintre cele mai des solicitate piese in playlisturile radiourilor!



Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi (130 lei in perioada 20 aprilie - 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.



Reblog this post [with Zemanta]

Ieri seara la Atena 20.000 de fani Depeche Mode au plecat acasa dezamagiti. Dava Gahan a sucombat in cabina si a fost dus de urgenta la spital, motiv pentru care concertul a fost amanat. Turneul trupei abia a inceput pe 10 mai la Tel Aviv. Gahan ar trebui sa isi revina in 3 zile pentru a putea canta la Bucuresti. Reprezentantii trupei nu au comunicat care sint problemele de sanatate cu care solistul se confrunta.

UPDATE: Cica e gastroenterita, nu i-a priit mincarea kosher din Tel Aviv.

marți, 12 mai 2009

Irlandezii de la U2 tocmai ce au dat drumul pe net la o serie de previewuri ale unui album single de remixuri ale piesei Magnificent. Remixurile sint realizate printre altii si de Pete Tong. Albumului i se aduga un remix genial al piesei Get on your Boots, facut de francezii de la Justice. You'll so love that.

Aici
puteti urmari noul video al pieseii Magnificent, pentru promovarea cruia a fost scos si single-ul, al doilea de pe albumul No Line on the Horizon.

Reblog this post [with Zemanta]

joi, 7 mai 2009

DAY 1 – FRIDAY 31ST OF JULY 2009

ARMIN VAN BUUREN
MYLO
GLENN MORRISON
LIVIO & ROBY
NEGRU


DAY 2 – SATURDAY 1ST OF AUGUST 2009

TIËSTO
GROOVE ARMADA live
SVEN VÄTH
KASKADE
GEORGE G.
FASTER

Visuals: CORRUPT DREAM | Special guest: MC STRETCH

The Mission Dance Weekend revine pe 31 iulie si 1 august, la Navodari cu niste ditamai numele, printre care si Groove Armada. Va fi un week-end pe care putini si-l vor aduce aminte.




Info bilete:
In avans pentru o seara: 40 ron;
In avans pentru ambele seri: 70 ron pachetul;
La locatie in fiecare seara: 70 ron;
Bilete VIP in fiecare seara: 100 ron.

Bilete in avans se pot achizitiona de la bilete.ro in urmatoarele doua
saptamani, si sunt in curand disponibile in reteaua nationala a magazinelor
Diverta si de la Studio Martin, Bucuresti.





Reblog this post [with Zemanta]

 

blogger templates | Make Money Online