sâmbătă, 8 august 2009

Sutfstock, editia parastas!!!

In caz ca nu mai puteati de nerabdare sa participati la inca o editie de Stufstock cu aceleasi trupe ca si in anii trecuti, s-a reusit un fel de organizare pentru 4-5 septembrie, buget minimal, cu gaselnita: Stufstock best of.

Asa ca primul weekend de toamna, pe plaja, gratis, in sfarsit s-au prins ca nu era combinatie cu bilete ca de, parca platit pentru chestii la vama veche nu prea corespunde cu aia micii care stau pe strada mare sa stranga bani de bere.

Nu exista inca un lineup confirmat, dar fiindca e bestof, aproape sigur vor fi Kumm, Luna Amara, Urma, Byron and the rest of them, din cei care au fost inca din 2003 la datorie la festivalul transformat din festival in teapa si apoi din nou in festival si apoi din nou in teapa.

Se pare insa, vorbeste lumea, ca teapa incercata de unii s-a cam intors impotriva lor, existand cel putin cateva persoane cu nume din gasca care au pierdut destul de multi banisori. Mai rau e de un alt nene, implicat in partea mai tehnica a festivalui, care a pierdut din obraz, fiind prea multi oameni pe care i-a adus la munca si pe care nu i-a putut plati din lipsa de calcule. Aceeasi lume vorbeste ca domnul, care saracu n-are nicio vina ca a crezut ca se poate, face aceasta ultima editie ca sa isi spele rusinea pe piata, ca urmare a calculelor care nu s-au potrivit si cu cinstea lui.

5 comentarii:

LaRevedereRomania spunea...

Iorga, noi toti te stim de mocangiu. Mai mult te stim si de oportunist. Si mai mult te stim si de mare ipocrit. Asa ca postul asta al tau nu este departe de ceea ce te caracterizeaza. Intr-un cuvant, nimeni dintre cei care te cunosc nu sunt surprinsi.

Unknown spunea...

Ce bine ca esti tu destept !!!
Aproape ca as fi crezut baliverna daca nu ar fi fost semnata... de tine.

Gauloise spunea...

Te putem întreba în ce calitate si scris acest post? În cea de fost "organizator Stufstock", în cea de fost "manager de trupa", în cea de fost "prieten al trupelor" amintite în post, în cea de fost "mare ziarist la cateva cotidiane" sau în cea de actual blogger de succes promotor al noilor trupe şi curente de rock românesc? Trecutul, dragul meu, trecutul. Să nu ignorăm trecutul.

ender spunea...

Oameni buni, am scris ce-am auzit si am relatat ca atare, cum e si semnalat prin folosirea repetata a expresiei "vorbeste lumea". Atata tot.

LaRevedereRomania spunea...

Iorga, tu nu ti-ai citit postul inainte de a da Submit si dupa ce l-ai scris? Cum adica "am scris ce-am auzit"? Ai numerele de telefon ale tuturor persoanelor implicate in evenimentul ala. Nici unul nu a sunat pentru confirmari de informatii.

 

blogger templates | Make Money Online