miercuri, 4 martie 2009

Canta si tu la B'estfest

Cu un simplu click orice trupa poate avea sansa sa cante la B'esfest. Organizatorii au anuntat astazi inscrierea evenimentului in reteua Sonicbids care se ocupa cu promovarea in toate mediile si pe toata planeta a trupelor care n-au apucat inca sa iasa din sala de repetitii de prea multe ori. Comunicatul urmeaza:

B’ESTFEST isi alege trupele tinere prin Sonicbids!

Dupa ce la sfarsitul lui 2007 a devenit membru ETEP (European Talent Exchange Program), anul acesta B’ESTFEST s-a alaturat comunitatii Sonicbids, implicandu-se tot mai activ in promovarea tinerilor artisti la nivel european. Sonicbids este un program online care sprijina artisti din toata lumea in a obtine contracte avantajoase si ofera asistenta promoterilor si organizatorilor de evenimente muzicale in a alege trupele dorite.

Comunitatea Sonicbids include peste 150.000 trupe, cantareti, compozitori si diversi muzicieni, precum si peste 14.000 de “cumparatori” de muzica: promoteri, certificatori de licente muzicale, organizatori de festivaluri si case de discuri. Sonicbids si-a inceput activitatea cu misiunea declarata de a deveni „limbajul” comun pe care il folosesc atat oamenii care fac, cat si cei care cauta muzica, pentru a deveni parti conexe ale aceluiasi intreg si pentru a interactiona, indiferent de locatie sau nationalitate.



Desi au trecut doar cateva zile de la subscrierea B’ESTFEST in cadrul Sonicbids, peste 50 de trupe din Romania, Marea Britanie, Italia, Germania, Franta, Elvetia, Belgia, Cehia, dar si din Canada, Mexic si Statele Unite au aplicat pentru obtinerea unui loc in cadrul festivalului. Trupele interesate se mai pot inscrie pe www.sonicbids.com pana la data de 15 martie, urmand ca ulterior sa fie anuntate si numele alese pentru a completa line-up-ul B’ESTFEST.



Ajuns la a treia editie, B’ESTFEST se va desfasura anul acesta in perioada 1 - 5 iulie, in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti, printre trupele confirmate deja numarandu-se: The Killers, Moby, Motorhead, Orbital, Franz Ferdinand, The Charlatans, The Ting Tings si Manowar, urmand ca noi nume sa fie anuntate zilele urmatoare. Lista completa a artistilor confirmati pana in prezent, precum si mai multe informatii despre festival sunt disponibile pe site-ul www.bestfest.ro.



Biletele pentru “Ziua Zero”, cele pentru AFTERSHOCK, biletele de o zi, precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie sunt disponibile atat online, pe www.myticket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta.

0 comentarii:

 

blogger templates | Make Money Online