miercuri, 13 mai 2009

Oceana la Bestfest

Cine plm e Oceana? Aici (sa stiti ca nici yo n-am auzit):


Hit-ul primaverii ajunge din playlistul radiourilor direct pe scena B’ESTFEST - Oceana canta „Cry Cry” la Bucuresti!



Una dintre cele mai solicitate piese de la momentul actual, „Cry Cry” interpretata de Oceana, va putea fi ascultata live vara aceasta, pe scena B’ESTFEST – tanara artista este cel mai recent nume confirmat in line-up-ul editiei de anul acesta a festivalului, pe 3 iulie. B’ESTFEST se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, printre artistii confirmati numarandu-se The Killers, Moby, Motorhear, Franz Ferdinand, Orbital, Santana, Manowar, lista completa si programul pe zile fiind disponibile pe site-ul www.bestfest.ro.



La doar 25 de ani, Oceana a reusit sa-si transpuna experienta personala in piese superbe, cu versuri puternic incarcate de dorinta, dragoste si viata. Cu un stil inedit ce alatura ritmurile moderne muzicii soul a anilor ‘60, Oceana reuseste sa faca legatura dintre extreme: alb si negru, funk si soul, jazz si pop, aducand sonoritatile traditionale in topurile actuale, gratie vocii sale deosebite, carismei si prezentei scenice fermecatoare.



Nascuta intr-o familie de artisti (mama - un designer haute-couture din Germania, tatal – muzician din Colonia Caraibeana Franceza) Oceana a fost inconjurata inca din copilarie de cantareti, artisti, muzicieni si oameni din industria filmului, aceste personalitati influentandu-i destinul si dezvoltarea artistica. A luat lectii de balet inca din copilarie, iar la 5 ani a primit primul sau rol intr-un film. Ca adolescenta, a castigat o bursa pentru studii muzicale, iar pentru primele lectii de canto a avut-o drept profesoare pe cantareata italiana Etta Scollo. Perseverenta si disciplina au ajutat-o pe Oceana sa isi croiasca rapid drumul in industria muzicala: a inceput sa lucreze la Londra, apoi a calatorit la New York pentru inregistrarea albumul de debut – „LOVE SUPPLY”. Melanjul de soul-pop, R’n’B si reggae de cea mai buna calitate a convins definitiv publicul si criticii, primul single de pe album – „Cry Cry” - fiind una dintre cele mai des solicitate piese in playlisturile radiourilor!



Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi (130 lei in perioada 20 aprilie - 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.



Reblog this post [with Zemanta]

0 comentarii:

 

blogger templates | Make Money Online