marți, 21 iulie 2009

Paul Banks lanseaza primul album solo

Paul Banks, vocalul de la Interpol, si-a lansat primul album solo, "Skyscraper", sub numele de Julian Plenti (MySpace, LastFM), pe care se pare ca l-a folosit ca pseudonim inca inainte de a canta cu Interpol. Albumul ar trebui sa aiba lansarea oficiala pe 4 august, insa cele 11 piese au scapat deja pe net, si se gasesc inclusiv pe YouTube.

Vocalul trupei newyorkeze a lansat, de cateva luni deja, una din piesele de pe album, Fun That We Have, aceasta putand fi descarcata de oricine intra pe site si se aboneaza la newsletter.



Celelalte piese, aici.

Albumul nu are nevoie de mai mult de cateva minute pentru a fi inteles. Este vorba despre aceleasi senzatii lasate in urma de albumele Interpol de acum cativa ani, scurt circuitate din cand in cand de piese ca H sau Madrid Song, care n-ar fi avut loc in playlist-ul trupei mama.

Cu toate acestea, albumul ramane unul unitar si complex in acelasi timp, fara sa debusoleze nici macar la trecerea de la piese pesimist-derutante precum 'No Chance of Survival', 'Skyscraper' sau 'On the Esplanade', la altele ca 'Unwind' sau 'Fun That We Have', care, desi pastreaza tonurile joase, repetitive, anihileaza sentimentul bolnavicios de dinainte si reusesc sa evoce si sentimente ceva mai luminoase.

Tracklisting-ul 'Skyscraper':

'Only If You Run'
'Fun That We Have'
'Skyscraper'
'Games For Days'
'Madrid Song'
'No Chance Of Survival'
'Unwind'
'Girl On The Sporting News'
'On The Esplanade'
'Fly As You Might'
'H'





Reblog this post [with Zemanta]

0 comentarii:

 

blogger templates | Make Money Online