joi, 4 septembrie 2008

Inca un labagiu: Mike Skinner

Lista labagiilor muzicii britanice are un nou membru de marca. Dupa fratii Gallagher, vesnici lideri incontestabili ai fumurilor lipsite de creier, dupa Pete Doherty, vesnic prea drogat ca sa isi mai gaseasca neuronii necesari ca sa inteleaga ca ce face el nu e muzica, si de zeul labagiilor James Blunt, avem un nou personaj care intra in atentie: Mike Skinner/

Nu spun ca The Streets nu a mers de mai multe ori prin expirat si alte zone de pierzanie, dar sa fim seriosi, proaspatul nou album e cam la fel, lipsit de vreo urma de imaginatie, si poate ca Skinner ar trebui sa-si vada de Stevie si de blogurile lui, ca apropos, un newsletter oficial ruga pe toata lumea sa-l voteze din nou blogerul de muzica al anului.

Revenind la muzica, in urma cu mai bine de o luna ma extaziam auzind ca Muse si Skinner vor face una bucata colaborare care sa fie un fel de Rage Against the Machine. Pe urma a venit o prima piesa, pe care o comentez abia acum, pe scurt: Neinspirata. Banuiam si atunci pentru ca asa suna iar acum s-a confirmat, baietii de la Muse nu prea s-au potrivit, si ce-i drept, vocea lui Skinner e departe de Zach de la Rocha.

Si ce zice Skinner catre una bucata tabloid britanic. Cica piesa era ok, dar casa de discuri s-a extaziat prea tare asa ca si-a bagat... Din pacate insa Bellamy e un domn asa ca n-o sa-i zica in replica lui Skinner ce merit: Marsh mah de-aici.

1 comentarii:

bostanu spunea...

Mike skinner e tare,a influentat stilu uk garage,hip hop.Aum si amy winehouse denaturata,dar are o voce de te doboara.E o utopie sa crezi ca pot fi modele pt copii sau pt oricine artistii.Nu exista asa ceva ca persoane perfect,na, poate o-i fi tu.

PS: cred ca si tu esti labagiu,chiar mai mare ca mike :D

 

blogger templates | Make Money Online