marți, 2 septembrie 2008

Sziget: partea I


Festivalul a inceput cu Iron Maiden. Scuze, a inceput o zi mai tarziu cu Anti-Flag. Americanii si-au facut bine treaba, cu binecunoscutele mesaje sociale si impotriva lui Bush. Au urmat MGMT cu unn live mai psihedelic. Alannis a fost inca o data o pauza intre doua mari concerte: Flogging Molly si The Kooks. Organiziatorii au comis-o chiar la finalul concertului The Kooks care au ramas fara sunet exact la ultima melodie din bis.
A doua zi a inceput cu Presidents of USA care au adus "Lump", "Peaches" si cover-ul "Video Killed the Radio Star" in fata a catorva mii de oameni. Organizatorii au mai facut-o lata o data cand au afisat pe ecrane Kaiser Chiefs ca fiind formatie americana.
Spre bucuria nostra, Ricky a confundat Budapesta cu Bucurestiul, starnind cateva huidieli din public si un urlet de bucurie din partea mea. Pe scena principala a urmat Jamiroquai, dar pentru mine trupa asta este un fel de muzica de generic cu palarie si voce, asa ca am dat o fuga la concertul Che Sudaka, spaniloii avand un sound si un public precum Manu Chao la Bucuresti.

0 comentarii:

 

blogger templates | Make Money Online