vineri, 30 ianuarie 2009

Madonna in Romania!

Madonna vine in Romania, anunt ooficial primit adineauri, Situ ca nu e indie, it's still big news. Paul Oakenfold va canta in deschidere, info adaugat prin NME. Dat fiindca are programat deja un concert in Slovenia pe 20 iulie, e destul de sigur sa spunem ca o vom vedea pana la sfarsitul lui iulie si la Bucuresti.


Succesul fenomenal al turneului Madonna, Sticky & Sweet, deja declarat cel mai extins turneu din cariera artistei, va continua si anul acesta incepand de pe 4 iulie in Londra. . Conform site-ului sunt http://madonna.com/news/ planificate opriri in Romania, Ungaria si Serbia.

Opririle confirmate sunt planificate in orase care n-au mai fost reprezentatii precum: Werchter - Belgia, Marsilia - Franta, Hamburg - Germania, Oslo - Norvegia , Helsinki - Finlanda, Tallinn - Estonia, Ljubljana - Slovenia ca si reprezentatii in orase pe care artista nu le-a mai vizitat de peste 15 ani: Madrid, Gothenburg si Munich.

"Aceasta e prima oara cand fac asta. Nu am mai extins nici un turneu pana acum. Sunt incantata sa plec din nou la drum, sa vizitez locuri in care nu am mai fost pana acum si sa ma intorc in locuri pe care le iubesc”, spune Madonna despre noile date de turneu.

In 2008, turneul Sticky & Sweet a fost vazut de peste 2.350.285 de fani din 58 de orase.

Cu vanzari de bilete record peste tot, incluzand cele 650.000 vandute in America de Sud, 72.000 bilete la Zurich, cel mai numeros public intalnit vreodata la un show din Elvetia, 75.000 de bilete in Londra si 4 sell-out-uri in Madison Square Garden, New York(60.364 bilete).

"Acest noua lista cu date de turneu, va solidifica pozitia Madonna in topul celor mai bine vandute turnee ale tuturor timpurilor” a spus Arthur Fogel, director general al Global Touring/Artist Nation.

Un comunicat A&A Records/Warner Music Licensee

0 comentarii:

 

blogger templates | Make Money Online