miercuri, 28 ianuarie 2009

Moby la Bestfest!

Inca un anunt de la baietii simpatici, pe bune, de la Bestfest.


MOBY vine la Bucuresti si promite publicului roman un show electrizant pe 2 iulie, la B'ESTFEST! Artistul american este cel mai nou nume confirmat in programul festivalului, alaturi de The Killers in ''Ziua Zero'', Manowar la Aftershock, Motorhead pe 2 iulie si Franz Ferdinand pe 3 iulie. B'ESTFEST, ajuns deja la a treia editie, se va desfasura anul acesta in perioada 1-5 iulie, in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti.

Moby, pe numele sau adevarat Richard Herman Melville, a inceput sa faca muzica inca de la varsta de 9 ani, la 13 ani avand deja prima sa trupa de muzica punk, ''Vatican Comandoes'', alaturi de care a si lansat un EP, ''Hit Squad For God''. Desi cariera sa muzicala a capatat in timp valente dintre cele mai diverse, ajungand de la rock, punk si heavy metal la dance, techno si chiar ambiental, Moby s-a afirmat mai intai ca DJ. Primul sau single, ''Go'', a fost lansat in 1991, fiind extrem de bine primit de public si inclus de catre revista ''The Rolling Stones'' in topul celor mai bune piese din toate timpurile!

De-a lungul timpului, pasiunea neobosita de a face muzica l-a condus pe Moby catre vanzari de peste 20 de milioane de discuri in toata lumea, fiind celebru nu doar pentru compozitiile proprii ci si pentru colaborarile cu numerosi alti artisti, precum Sophie Elis Bextor, Britney Spears, Gwen Stefani sau Kelis, si remixurile pentru David Bowie, Metallica, The Beastie Boys sau Public Enemy. Opt albume de studio premiate cu discuri de aur si platina, nenumarate compilatii si EP-uri, precum si hituri ca "Hymn", "Feeling So Real", "Come on Baby", "Why Does My Heart Feel So Bad?", ''Lift Me Up'', "Natural Blues", "Porcelain", "Find My Baby", "Jam for the Ladies", "Slipping Away", "I Love to Move in Here" i-au adus lui Moby statutul de artist cult in istoria muzicii. De-a lungul carierei, a sustinut peste 3.000 de concerte live, fiind cap de afis la festivaluri internationale precum Glastonbury, Exit, Werchter sau Benicassim. Anul acesta Moby va fi unul dintre headlinerii B'ESTFEST, dupa 13 ani de la prima lui vizita in Romania!

Biletele valabile pentru o zi de festival, valabile doar pentru ziua de festival pentru care sunt cumparate (''Ziua Zero'', zilele 2, 3 sau 4 iulie) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in magazinele Diverta. Pretul unui bilet este de 110 lei, pana la data de 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie - 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare. Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, sunt disponibile doar in pre-sale si costa 270 lei, iar biletele pentru B'ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei).

0 comentarii:

 

blogger templates | Make Money Online