vineri, 17 aprilie 2009

Amber Smith live in Suburbia



Cea mai bună trupă de indie din Ungaria, pentru că da, există premii de acest gen în vecini, Amber Smith combină sunete care aduc aminte de începutul anilor 90 cu instrumentaţie indie nouă. Cu iz de Interpol, Depeche Mode şi The Cure au debutat cu “Reprint”, masterizat de mastermind-ul Cocteau Twins, Robert Guthrie, în timp ce pentru “Introspective” formaţia a colaborat cu Chris Brown, care a mai lucrat cu nume mari precum Radiohead, Muse sau Paul McCartney. “Introspective” a fost desemnat cel mai bun album indie din Ungaria în anul 2008, primind premiul Fonogram. Luna trecută Amber Smith au lansat înca un single “Time”, în prezenţa a peste 1000 de fani, concert care şi constituie videoclipul piesei.

Aflaţi în mini-turneu în România, cu concerte şi la Cluj şi Timişoara, Amber Smith transmit un “Hello Sun” ascultătorilor de indie de la noi, titlul piesei celei mai cunoscute de pe albumul “Introspective”.
În deschidere, mai mici şi mai neaosi, 15grade, recent parte a primei editii de URBANds, alaturi de The Amsterdams. Din Bucureşti, cu piese scoase înca numai pe MySpace, 15grade vin din urmă lânga trupe deja consacrate pe scenele mai mici sau mai mari ale genului ca The MoOod sau The Pixels. Cu un concept original, numit Fairytale Army, 15grade combină ska, indie, reggae şi alte sonorităţi într-un pachet vesel numai bun pentru deschiderea unui concert.

Followed by yeahwecanparty. Intrarea este 15 lei.







Reblog this post [with Zemanta]

0 comentarii:

 

blogger templates | Make Money Online