vineri, 24 aprilie 2009

Haddaway la Timisoara!

Haddaway va susţine, în 30 aprilie, un concert la Timişoara, cântăreţul urmând să fie cazat la un hotel de patru stele din municipiu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, organizatorul evenimentului, Horaţiu Dejan.

Horaţiu Dejan a spus că artistul a cerut să guste din mâncarea românească, să fie cazat la un hotel de patru stele şi să aibă o anumită marcă de microfon.

"Concertul Haddaway este o premieră în Timişoara şi România. El va sosi în ziua concertului, în 30 aprilie, la ora 12.00, cu avionul şi va fi preluat de la aeroport cu o limuzină. Îl vom caza la un hotel de patru stele din Timişoara. Una dintre mese va fi la un restaurant tradiţional pentru că şi-a manifestat curiozitatea faţă de bucatele româneşti. Pretenţiile tehnice se referă doar la calitatea microfonului. A solicitat o marcă anume", a afirmat Horaţiu Dejan.

Potrivit sursei citate, biletul de intrare la concertul Haddaway costă 50 de lei, iar artistul va susţine un concert de o oră.

"Biletul este 50 de lei. Va fi un party cu Haddaway de 60 de minute plus bisurile. El va cânta cu negativ", a spus Dejan.

Alexander Nestor Haddaway are 44 de ani şi s-a născut în Trinidad-Tobago. Primul său hit, "What is love", lansat în 1992, s-a vândut în peste 500.000 de copii şi a ajuns pe locul doi în topurile din Germania şi Marea Britanie.

Reblog this post [with Zemanta]


0 comentarii:

 

blogger templates | Make Money Online