joi, 23 aprilie 2009

Uhaaaaaa! Nine Inch Nails in Romania, in cadrul CokeLive Peninsula

A 7-a ediţie a festivalului va avea loc între 23 şi 26 iulie, la Târgu Mureş, în locația deja binecunoscută, pe malul Mureşului, lângă Complexul Weekend. Va fi o experienţă unică cu un program îmbunătăţit şi o nouă locaţie pentru petrecerile în aer liber – Terasa Coca-Cola. Festivalul va găzdui mai multe staruri internaţionale decât ediţiile precedente, printre cei mai aşteptaţi artişti numărându-se The Prodigy, Nine Inch Nails şi DJ Tiesto.

The Prodigy, cea mai apreciată trupă a genului electronic/breakbeat, se află anul acesta într-un turneu de promovare a noului albumul, “Invaders Must Die”. Albumul, lansat pe 23 februarie 2009, este deja unul dintre cele mai bine vândute albume ale acestui an. Albumul a debutat pe locul 1 în Billboard European TOP 100 şi în UK Album Chart cu aproape 100,000 de exemplare vândute în prima săptămână de după lansare, devenind astfel al patrulea album consecutiv al trupei care ocupă prima poziţie În Marea Britanie.

Concertul Nine Inch Nails este cu siguranţă unul dintre cele mai aşteptate în România. După turneul Lights in the Sky de anul trecut din America – cel mai ambiţios proiect al formaţiei, un spectacol impresionant de lumini şi muzică intensă – formaţia se întoarce în Europa ca headlinerul celor mai mari festivaluri de pe continent. Nine Inch Nails este o trupă care se reinventează în permanenţă, atenţia lor fiind îndreptată în primul rând către fani. Ultimul lor album, „The Slip” poate fi downloadat în mod gratuit de pe site-ul oficial al trupei.

Din categoria muzicii electronice, cel mai bine cotat DJ din lume vine să încălzească atmosfera la Târgu Mureş. Tiesto, votat de DJ Mag - etalonul industriei muzicale electronice – drept cel mai bun DJ al anului 2008 a continuat seria succeselor la Premiile Internaţionale ale Muzicii Dance de la Miami, unde a câştigat „Cel mai bun artist solo”.

Reblog this post [with Zemanta]

0 comentarii:

 

blogger templates | Make Money Online