luni, 5 ianuarie 2009

Luna ianuarie incepe calm dpdv al lansarilor pe piata, singura chestie ca nu pot sa-i spun altfel lansata azi fiind noul album Kylie Minogue, care sunt sigur ca va avea milioane de fani, oameni pe care din fericire nu-i cunosc.

De mai pe la sfarsitul lunii incep sa apara lucrurile interesante si care vor merita sa fie ascultate sau vazute macar odata. Notabil, album nou TV on the Radio, una dintre trupele care pe mine ma fascineaza pentru felul in care la la ascultare imi plac foarte tare iar la alta nu mai imi plac deloc. Mai scot albume noi, tot pe 20 Anthony and the Johnstons, John Frusciante, Bon Iver si Animal Collective. Datele despre care vorbesc se refera la piata americana de data asta, pentru ca Pitchfork s-a miscat mai organizat decate NME de data asta.

In afara de TV on the Radio o groaza de lume scoate pe piata live-uri pe DVD, produse care din punctul meu de vedere sunt un fel de gest catre public pentru ca de, totdeauna exista oameni care n-au ajuns la concerte. Primul pe lista Ice-T care socate un live din 1995, caci probabil ca i s-or fi terminat banii de cand nu mai prinde nici filme de mana a treia spre a 15-a. Tot dintre vechi dar fara sa poata fi banuiti de saracie, Public Enemy scot DVD cu ultimul lor turneu, cel din 2003.

Revenind in zilele noastre, scot live-uri The Kinks, New Model Army si Small Faces.

Astazi se mai intampla o singura lasnare notabile, single-ul Song for Self, de la Travis.

Atat deocamdata, revenim cu amanunte.

0 comentarii:

 

blogger templates | Make Money Online